PMI Budapest, Hungarian Chapter

Átadták az Év Projektmenedzsere Díjat

IMG 6069 min min 1

A Nemzetközi Projektmenedzsment Naphoz kapcsolódóan, Rákossy Balázs az európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár (Pénzügyminisztérium) átadta az Év Projektmenedzsere díjat.

A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla által meghirdetett és Varga Mihály pénzügyminiszter miniszter úr fővédnöksége alatt álló elismerést idén Dr. Kertész Máté DXC programmenedzser vehette át.

Az idén már 18. alkalommal meghirdetett Év Projektmenedzsere Díjat a beérkező pályázatok részletes értékelése, s a győzelemre esélyes szakemberekkel való személyes interjú után a Tábla a fődíjat Dr. Kertész Máténak ítélte oda, aki a nemzeti Vagyonkezelő portfóliójába tartozó regionális vízi közmű társaságok pénzügyi számviteli folyamatainak hatékonyságfejlesztése programját vezette sikerre.
A program az elmúlt évek egyik legnagyobb SAP bevezetési programja volt a hazai piacon a közmű szektorban, a projektbüdzsé, a projektlétszám, illetve komplexitás tekintetében egyaránt. A terv elkészítéséhez 5 vállalat és 130 főből álló projektszervezet inputjait kellett rendezett formában összegyűjteni és azokat konkrét projektlépésekké alakítani. Mindezek rendkívüli menedzsment-, szakmai-, üzleti-, emberi erőforrás menedzsmentet követeltek meg.

Az erős verseny és a pályázatok magas színvonalának elismeréseként az idén a Tábla egy különdíjat is adományozott, amely Szabadkai Zsombort, a Tomlin Kft. projektvezetőjét illette meg. A projekt a Magyar Telekom Székház irodaházának megvalósítását jelentette, olyan megfelelő épület létrehozását, amely tükrözi a bérlő és fejlesztő cégfilozófiáját és cégkultúráját. Zsombor mindig személyes, egyénre szabott motiválást alkalmazott, a beosztottak önálló munkavégzése és az ellenőrzés mértéke közötti egyensúlyt minden esetben egyénileg alakította ki.

Az Év Projektmenedzsere Díjat a projektmenedzsment szakma hazai szervezetei minden évben közösen hirdetik meg, értékelik és tesznek javaslatot az Év Projektmenedzserének személyére.

A szervezetek meghatalmazott képviselőiből e díj szervezésére létrejött Projektmenedzsment Kiválóság Tábla célja a magyarországi projektmenedzsment élet egy-egy szakemberének elismerése, és rajtuk keresztül a figyelem ráirányítása a projektmenedzseri tudás és szakma jelentőségére, a kiemelkedő projektek eredményeire.

A PM Tábla tagjai:

  • Fővállalkozók Magyarországi Szövetsége (FŐVOSZ)
  • HTE Projektmenedzsment Szakosztály (TIPIK)
  • Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ)
  • Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ)
  • PMI Budapest, Magyar Tagozat (PMI Budapest)
  • Építéstudományi Egyesület (ÉTE)

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

PM Tudástár