PMI Budapest, Hungarian Chapter

CAPM®

A Certified Associate in Project Management minősítés megszerzéséhez nincs szükség szakmai gyakorlatra. Ez a bizonyítvány ezért pályakezdők és junior projektmenedzserek számára ajánlható.

A minősítés feltételei:
• legalább középfokú végzettség,
• Legalább 1500 óra igazolt gyakorlat egy projekt csapatban, VAGY részvétel minimum 23 órányi formális projektmenedzsment képzésen (a képzésnek le kell fednie az összes PMBOK® Guide tudásterületet).

A jelentkezők a PMI központi honlapján regisztrálnak, és adataikat rögzítik. A PMI a jelentkezések egy részét véletlenszerűen ellenőrzi (auditálja), melynek során minden rögzített adatot megfelelő dokumentum másolattal bizonyítani kell. Ha a jelentkező megfelel a feltételeknek, és a vizsgadíjat befizeti, jelentkezhet a vizsgára. A vizsga során egy viszonylag egyszerűbb, 150 kérdést tartalmazó angol nyelvű feleletválasztós számítógépes tesztet kell sikeresen elvégezni három óra alatt.

Ez a minősítés a megszerzésétől számított öt évig érvényes, és ezt követően megszűnik. Ezután már csak újabb vizsgával szerezhető meg újra. Az ötéves időtartam alatt a sokkal elismertebb PMP® minősítés megszerzését ajánljuk.

További információ a PMI központi honlapján található.

További felvilágosítás képzési és minősítési kérdésekről: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

PM Tudástár