PMI Budapest, Hungarian Chapter

Pályázati felhívás 2018

PM Logo web 02
PÁLYÁZATI KIÍRÁS 

AZ ÉV PROJEKTMENEDZSERE DÍJ

2018


A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla idén is meghirdeti meg az Év Projektmenedzsere Díjat a magyarországi projektmenedzsment szakma egy kiemelkedő szakemberének elismerésére. A nyertes és a pályázók példáján keresztül kívánjuk felhívni a szakma és a közvélemény figyelmét a projektmenedzseri tudás és szakma jelentőségére, a kiemelkedő projektek eredményeire.

Az ünnepélyes eredményhirdetést a Projektmenedzsment Világnaphoz kapcsolódóan november első hetében tartjuk.

A pályázó projektmenedzseri kompetenciáját, rátermettségét, problémakezelési módszereit egy vagy több általa (öt évnél nem régebben) vezetett és befejezett projekten keresztül mutathatja be.

A pályázat célja:

  • kiemelkedő projektmenedzserek felkutatása és teljesítményük bemutatása a szakmai-üzleti közvéleménynek,
  • a projektmenedzsment szakma elismertségének növelése,
  • a projektmenedzsment kultúra fejlesztése (jó példa és kiemelkedő gyakorlat bemutatásával),
  • a díj nyertese jogosulttá válik az IPMA Achievement Award nemzetközi pályázatán való részvételre.

 A pályázat kiírója és a Díj adományozója: a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla (PM Tábla), a projektmenedzsment szakmai szervezetek közössége. A PM Tábla létrejöttét, működését a PM Tábla az „Év Projektmenedzsere Díj” kiírási rendszere című alapító dokumentuma tartalmazza, ami az alábbi web helyen található: www.evprojektmenedzsere.hu


A pályázás menete:

Pályázni a pályázati kiírásban megtalálható alábbi dokumentumok kitöltésével lehet:

  • Jelentkezési lap
  • Pályázat
  • Szakmai önéletrajz
  • Etikai Kódex

A pályázatokat 2018. október 7-én éjfélig kell elektronikusan dr. Sándor Zoltán zsűri elnök részére, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre megküldeni.

A pályázat hossza nagyságrendileg 5-7 oldal terjedelmű.

A pályázó projektmenedzseri kompetenciáját egy vagy több általa 5 évnél nem régebben vezetett projekten keresztül mutathatja be.

A projekt specialitásáról szóló részben a legnagyobb kihívást jelentő feladat/projekt/portfolió bemutatása javasolt, míg a projektmenedzsment tudásra, képességekre vonatkozó kérdések megválaszolásához az adott időszakban legrelevánsabb, az eddigiektől és egymástól különböző projektekben szerzett tapasztalatok is felhasználhatók.

Az értékelés a beadott pályázat és a jelölt meghallgatása alapján történik. A meghallgatások 2018. október 24-25. között várhatók.

Az eredményhirdetés időpontja: 2018. november 8., a nemzetközi projektmenedzsment világnaphoz kapcsolódóan (az adott héten szervezési szempontok miatt a nap változhat).


A pályázáshoz szükséges dokumentumok elérhetők a www.evprojektmenedzsere.hu honlapon, vagy letölthetők az alábbi linken:  document Év Projektmenedzsere - Pályázati felhívás - 2018 (39 KB)

Sikeres pályázást kívánunk!

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

PM Tudástár