PMI Budapest, Hungarian Chapter

Az Év Diplomamunkája Pályázat 2018 díjátadója

diplomamunka

November 7-én került megrendezésre a 2018-as Év Diplomamunkája Pályázat eredményhirdető és díjátadó eseménye. A pályázatra összesen 14 szakdolgozat érkezett különböző egyetemek tanulóitól (BME, Corvinus, Pannon Egyetem, Pécsi Tudományegyetem, Óbudai Egyetem). A beérkező szakdolgozatok közül egy öt tagú, egyetemi oktatókból és nagy tapasztalattal rendelkező projektmenedzserekből álló zsűri választotta ki a nyerteseket. A zsűri tagjai Kremmer Laszló (PMI elnök), Dr. Klimkó Gábor (PMSZ alelnök, Corvinus), Kovács Endre (NMHH projektvezetési főosztályvezető), Dr. Szabó Lajos (Corvinus) és Pernyeszi András (PMI alelnök, illetve a díjbizottság elnöke) voltak.

A pályázat létrejötte óta idén érkezett be a legtöbb pályamű. Minden dolgozat magas színvonalú volt, így a zsűrinek nem volt könnyű dolga. Az erős mezőnyt az is mutatja, hogy a zsűri döntése alapján két harmadik hely és egy különdíj is gazdára talált. A díjazottak és témáik:

  • az 1. helyezett Tóth János, szakdolgozatát Projektvezetői kompetenciák vizsgálata a tanácsadás területén címmel írta a Corvinuson;
  • a 2. helyezett Körmendi Krisztián a BMGE-ről, szakdolgozata címe Projekt kockázatmenedzsment módszertan tudásmenedzsment elemekkel;
  • a megosztott 3. helyet Kurali Tamás és Mészáros Dávid nyerték el, Tamás szakdolgozatát a Pannon Egyetemen írta Projekt átfutási idő minimalizálása agilis projektvezetési módszertan használatával címmel, Dávid pedig a Corvinuson A MÁV-START Zrt. projektvezetési felkészültségének értékelése és fejlesztésének lehetőségei címmel;
  • a különdíjat Kocsis Bence érdemelte ki a BMGE-ről, A Vértesi Erőmű Zrt. fejlesztési projektjének nyomon követése című szakdolgozatával.

Az első helyezett elnyerte a szakmában elismertnek számító Év Diplomamunkája díjat projektmenedzsment tematikában, ingyenes részvételi lehetőséget kap majd a PMI Budapest, Magyar Tagozat Art of Projects konferenciáján, valamint a HTE szervezésében megrendezendő PM Fórum projektmenedzsment konferencián. Az első három legjobbnak ítélt dolgozat szerzője a kiíró szervezetek elismerő oklevelén túl választhat egy, a pmi.org gondozásában megjelent szakkönyvet, ingyenes részvételi lehetőséget kap majd az Art of Projects konferencián, ezen kívül a Körkapcsolás rendezvényen is a PMSZ felajánlásával. Az első helyezett konzulense szintén ingyenes belépőt kap az Art of Projects konferenciára, az első három helyezett konzulensének díja pedig egy tetszőlegesen választott, a pmi.org gondozásában megjelent szakkönyv.

Az eseményt a Project Management Institute (PMI) Magyar Tagozata szervezte, együttműködve a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) Projektmenedzsment szakosztályával és a Magyar Projektmenedzsment Szövetséggel (PMSZ).

A szervezők nagyon köszönik az összes pályázónak a részvételt és külön gratulálnak a nyerteseknek. A jövőben céljuk aktívabbnak lenni az egyetemeken, különösen a vidéki intézményekben, hogy még többen pályázhassanak az Év Diplomamunkája pályázaton. A pályázattal fő missziójuk továbbra is a projektmenedzsment tudományának népszerűsítése és az ifjabb generációkkal való megismertetése lesz.

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

PM Tudástár