PMI Budapest, Hungarian Chapter

Projektmenedzsment útmutató (PMBOK® Guide) támogatás előrendeléssel

PMBOK6A PMI Budapest, Magyar Tagozat az Akadémiai Kiadóval együttműködve 2019 negyedik negyedévében tervezi a Project Management Institute legismertebb kézikönyvének, a PMBOK® Guide legújabb hatodik kiadásának magyar nyelvű megjelentetését. 

A kiadást egyrészt az teszi szükségessé, hogy sokan hiába keresik a könyvesboltokban a korábbi magyar kiadást, másrészt az új hatodik kiadás szövegét jelentősen átdolgozták, és bővítették. Az immár mintegy 700 oldalas szakkönyv a projektmenedzserek bibliájának is tekinthető megkerülhetetlen alapmű, amely az előző kiadásokkal és fordításokkal együtt több mint hatmillió példányban kelt el szerte a világon. Többek között a PMP® vizsga alapját képezi, jól hasznosítható a felsőfokú tanulmányok során és természetesen sokat forgatják a gyakorlati projektvezetési munkában is.

A könyv a projektvezetés összes lényeges aspektusát lefedi. A részletesen ismertetett 49 menedzsment folyamat öt folyamatcsoportba sorolható (kezdeményezés, tervezés, végrehajtás, követés/felügyelet, zárás) és egyben tíz projektmenedzsment tudásterülethez tartozik. A bemutatott tudásterületek a következő témákra koncentrálnak: integráció, terjedelem, ütemezés, költség, minőség, emberi erőforrás, kommunikáció, kockázat, beszerzés és projektérintettek.

A magyar kiadás javaslatot tesz az egyre szélesebb körben alkalmazott projektmenedzsment módszertan magyar kifejezéstárának kialakítására, és használatának elterjesztésére azzal is, hogy nyelvi lektorálásában ezúttal is a magyar projektvezetők közösségének széles csapata működött közre. A szakkifejezések jobb megértését az eredeti angol nyelvű terminológia feltüntetése mellett részletes fogalom meghatározásokat tartalmazó glosszárium segíti.

Kérjük azon cégek és szervezetek jelentkezését, akik szívesen támogatnák ezen fontos alapmű magyarnyelvű megjelentetését. A támogatóknak ezúttal is a szokásos igen előnyös feltételeket tudjuk ajánlani (beleértve a cégnév és elérhetőségi adatok közlését a könyvben).

 

Projektmenedzsment útmutató (PMBOK® Guide)

Támogatás előrendeléssel

A PMI Budapest, Magyar Tagozat (www.pmi.hu) az Akadémiai Kiadóval együttműködve 2019 negyedik negyedévében tervezi a Project Management Institute legismertebb kézikönyvének, a PMBOK® Guide legújabb hatodik kiadásának magyar nyelvű megjelentetését.

Ez az újabb vállalkozás a korábbi négy sikeres könyvkiadási projekt folytatása. A PMBOK® Guide harmadik kiadásának honosított változata „Projektmenedzsment útmutató” címmel többéves előkészítés után 2006-ban jelent meg. Ezt követte a projektszponzorálásról szóló kötet 2009-ben, majd a projektportfolió-menedzsment kötet 2011-ben, végül a PMBOK® Guide ötödik kiadása 2013-ban, mindegyik az Akadémiai Kiadó gondozásában.

Kérjük azon cégek jelentkezését, akik szívesen támogatnák eme fontos szakkönyv megjelentetését. A támogatóknak igen előnyös feltételeket tudunk ajánlani. Ahhoz, hogy a könyv támogatójává váljon, elegendő kedvezményesen megrendelni az adott darabszámú könyvet.  Az előzetes könyvmegrendelés esetén ezt biztosítjuk:

A vállalkozási méret szerinti kategóriának megfelelő darabszámú könyv biztosítása az alábbi kedvezményes bruttó árakon (bolti ár: 9.975 Ft). Az árak az ÁFA-t tartalmazzák. Az alábbi kontingens adott határidőig történő megrendelésével a könyv támogatójává válik.

A cégnév és elérhetőségi adatok (cím és honlap) közlése a könyvben a kiadás támogatói között (valamint a honlapunkon és egyes promóciós anyagokban),

  • mikró vállalkozás (10 fő alatt) esetén: -5% kedvezmény
    • 15 db könyv megrendelése összesen 142.140 Ft áron (9.476 Ft/db) 
  • kisvállalkozás (10 fő felett, de 50 fő alatt) esetén: -10% kedvezmény
    • 20 db könyv megrendelése összesen 179.560 Ft áron (8.978 Ft/db)
  • középvállalkozás (50 fő felett, de 250 fő alatt) esetén: -15% kedvezmény
    • 25 db könyv megrendelése összesen 219.500 Ft áron (8.478 Ft/db)
  • nagyvállalkozás (250 fő felett) esetén: -20% kedvezmény
    • 35 db könyv megrendelése összesen 279.300 Ft áron (7.980 Ft/db)
  • Ha több kedvezményes példányra lenne szüksége, kérjük jelezni, igényét kielégítjük (a mindenkori raktárkészlet erejéig).

Kérjük a megrendelést 2019.08.31-ig a mellékelt megrendelőn szereplő címre e-mail-ben megküldeni. A fenti időpont után érkezett megrendelések esetén a cégnév feltüntetésére a könyvben már sajnos nem lesz lehetőség. További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

PM Tudástár