körkapcsolásEzúttal társszervezetünk, a PMSZ 2018. május 17-én tartóandó, 29. Körkapcsolására invitálunk mindenkit. Az esemény roppant izgalmas témával, a boldogság hatásával az eredményességre fog foglalkozni, természetesen főként projektmenedzsment szempontból. 

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség rendezvénye:

„Egy tanulmány szerint a boldog alkalmazottak 20%-kal produktívabbak, mint a kevésbé boldogok. Az értékesítők esetében pedig a boldogságnak még nagyobb hatása van: 37%-kal növeli az értékesítést. De az előnyök sora itt még nem ér véget” – írta a Forbes 2017 decemberében, a Social Market Foundation kutatására hivatkozva. Boldogság = eredményesség? Boldog projektmenedzserek = sikeres projektek?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre adunk választ a 29. Körkapcsolás konferencia, hazai és külföldi szakértőink segítségével. Pszichológus mutatja be a boldogság alapjait a munkában, betekintést nyerünk egy boldog céges kultúrába és a Flow elmélet sikeres alkalmazásába, beszélgetünk a Bruttó Nemzeti Boldogság fogalmáról és eredményeiről, motivált szervezetekről, jövőbe mutató projektekről. 

Az esemény időpontja:
2018. május 17. 13:00 - 18:00

Az esemény helyszíne:
ÖBÖLHÁZ Rendezvényközpont (1117 Budapest, Kopaszi-gát 2.)

További részletek érhetők el a Magyar Projektmenedzsment Szövetség honlapján. A rendezvénnyel kapcsolatos kérdéseiket, észrevételeiket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várják.


Szervező: Magyar Projektmenedzsment Szövetség
További információk a rendezvényről az alábbi linken érhetők el: https://www.pmsz.hu/rendezvenyek/pmsz-sajat-esemenyei/29-korkapcsolas-413