pm forumIdén 21. alkalommal kerül megrendezésre a Projektmenedzsment Fórum április 5-én, Budapesten, a HTE szervezésében. A rendezvény védnöke Prónay Gábor (Pro-COMpass Kft.). A hagyományoknak megfelelően a Fórum a különböző iparági projekttulajdonosok és projektmenedzserek éves találkozója, a tapasztalatcsere és kapcsolatépítés helyszíne, mely a hazai szakmai szervezetek mindegyike támogatásával valósul meg.

A Fórum kiemelt témái a következők:

  • az államigazgatás projektmenedzsment gyakorlata
  • innovációmenedzsment
  • a projektek döntési megoldásai
  • a projektmenedzsment legújabb trendjei
  • projektmenedzsmentet érintő HR gyakorlat

A kiemelt témák mellett az alábbi szakterületek is előtérbe kerülnek többek között:

  • a projekt irodák (PMO) működése és szerepük az üzleti hatékonyság növelésében
  • a tudásmenedzsment projektmenedzsmentbeli alkalmazása
  • agilitás a szoftver fejlesztésen túl
  • a projektmenedzsment kompetencia fejlesztések megoldási lehetőségei

A fórumon a meghívott előadók mellett van lehetőség előadások és kerekasztal-beszélgetések szervezésére is, színesítve az eseményt.

Akik hallgatóként kívánnak részt venni a Fórumon, azok számára a jelentkezés és a részvételi díj befizetési határideje: 2018. március 30.
A részvételi díjakról  itt talál több információt.
A lemondás kizárólag írásban lehetséges. A rendezvény előtt 30-15 nap közötti lemondás esetén a részvételi díj 50%-át tudjuk visszautalni. 15 napon belüli lemondás esetén a díjat nem áll módunkban visszatéríteni.

A Fórumon való részvétellel és előadás tartásával szerezhetek PDU-pontok, igazolás ehhez a HTE titkárságán kérhető.

Az eseményről és a programokról bővebb tájékoztatás itt található.


A 21. „PROJEKTMENEDZSMENT A GAZDASÁGBAN” Fórum Szervező Bizottsága úgy döntött, hogy idén is felmérést készítünk a hazai projektmenedzsment szakma képviselői körében.
A kérdőív a DÖNTÉSEK HELYÉT ÉS SZEREPÉT vizsgálja, ami nemzetközi vizsgálatok szempontjait követve összehasonlításra ad lehetőséget.

A kérdőív a www.hte.hu/kerdoiv oldalon érhető el legkésőbb 2018. február 28-ig.

A kérdőív kitöltők között hárman értékes külföldi szakkönyv kerül kisorsolásra.

A kérdőíves felmérés eredményei a PM Fórum „a döntések helye és szerepe projektmenedzsmentben” című szekciójában kerülnek bemutatásra és megvitatásra. A felmérés összefoglalója a HTE (www.hte.hu), az IPMA-FÖVOSZ (www.fovosz.hu), a PMI Budapest (www.pmi.hu) és a PMSZ (www.pmsz.hu) portálokon kerül közre adásra.