2017 novemberében megrendezésre került az 5. Art of Projects konferencia a PMI Budapest, Magyar Tagozat szervezésében. Az elmúlt évek alatt változtunk, fejlődtünk, azonban egy valami, a minőségre való igény megmaradt a konferenciák előkészítése során.

Visszatekintés Art of Projects 2017

Az elmúlt évek során az Egyesült Királyságból 9, az Amerikai Egyesült Államokból 2, Belgiumból 2, Magyarországról pedig 4 előadót hallgathatott meg a közönség. A résztvevők száma 2013-ban 134 volt, míg a 2016-os évben 175, e mögött nem sokkal van lemaradva az 5. konferencia 167 vendéggel. Ugyan az előadások témái változatosak és sokrétűek voltak, a legnépszerűbb topik az agilitás volt 4 előadással, a kockázatmenedzsmentet és a projektmenedzser szakmát 3-3 szakember választotta, míg a projekt kultúra 2 előadáson jelent meg.

A 2017-es konferencia remek eredményeket ért el a résztvevők által kitöltött kérdőívek alapján, a professzionális tartalom és a regisztráció levezénylése  88%-ot, míg az előzetes kommunikáció és a konferencia szervezése  87%-ot kapott. Az általános elégedettség  81%-ot ért el.

A konferenciáról megjelent cikkek itt tekinthetők meg:
LinkedIn
Computerworld

A konferenciáról készült videó pedig itt:
https://youtu.be/hH88tDYDH8s