Mentoring podcast 0

A PMI Budapest, Magyar Tagozat Mentoring program beindítását tervezi, amihez Mentor kollégákat keres. Célunk, hogy olyan személyes képzési lehetőséget biztosítsunk tagjaink számára, aminek keretében junior PM kollégák együttműködhetnek 6-12 hónapon keresztül, nagy gyakorlattal rendelkező projekt, program,- és portfóliómenedzser kollégákkal. Regisztráció itt!

A PMI Budapest, Magyar Tagozat Mentoring Program során három területen lehetne együttműködni. Regisztráció itt!

  1. Rapid Mentoring keretében egy adott konkrét problémával kapcsolatban lehetne segítséget kérni. Az együttműködés maximum 1 hónapig tartana. 
  2. PM Mentoring Program keretében 6-12 hónapig tartana a Mentor és Mentee között az együttműködés. Ennek során a Menteenek kellene a témát hozni és irányítani az együttműködést. 
  3. Reverz Mentoring során Y vagy Z generációs Mentorok dolgoznának együtt X generációs Senior PM szakemberekkel, akiket segítenének abban, hogy megértsék az Y és Z generáció világát, a digitális transzformációt. 

Mentoring podcast 0 

A Mentorok munkáját PDU pontokkal, publikációs lehetőséggel, interjúval támogatnánk. A teljes PM Mentoring Program knowhow-t a PMI Budapest, Magyar Tagozat adja a program regisztrációval, adminisztrációval együtt. Elsősorban PMP, PgMP, PMI-ACP vagy más PM minősítéssel rendelkező Senior PM kollégákat keresünk a Mentor Programhoz, illetve olyan Y és Z generációs kollégákat, akik szívesen segítenek Senior PM kollégáknak eligazodni a XXI. század Digitális világában. 

 

Amennyiben szívesen dolgozna velünk a program kialakításában és akár Mentor vagy Mentee pozícióban csatlakozna hozzánk, akkor Regisztráció itt!