PMI Budapest, Hungarian Chapter

Projektmenedzsment Szakmai teadélután 2011. október

A projektekben és a projektmenedzsmentben aktívan résztvevők szerepe a projektkultúra ápolásában.
Program
Téma: Projektkultúra
Esemény időpontja: 2011. október 19., 17:00 - 19:00
Esemény helyszín: KPMG székház, Bp., XIII., Váci út 99.
Előadó neve: Rozsnyai Gábor
 
Részletes program: 

Az októberi PM teadélutánra a projektkultúra témakörében workshop jellegű beszélgetést tervezünk, melynek témája és tartalma többek között a projektekben, projektmenedzsmentben aktívan résztvevők szerepe a projektkultúra ápolásában lesz. A téma előadásszerű prezentálása ki fog egészülni a hallgatóság aktív részvételével.

A lefedendő témakör meglehetősen sokrétű, önmagában a projektkultúrára sem létezik egyértelmű meghatározás.  Közösen össze szeretnénk foglalni az ezzel kapcsolatos tudásunkat, véleményeinket.

Háttérként szó lesz értékek, feltételezések, értelmezések közöttünk meglévő és  megosztott halmazáról, amely meghatározó közös felfogásunkban, ennek elemeiről, elemzéséről.

Célkitűzésünk az, hogy közös képet alakítsunk ki a projektkultúra terjesztésének, fejlesztésének kérdéséről (amely közös feladatunk), ennek mérhetőségéről, méréséről. Vizsgálni kívánjuk a projektkultúra hatásait, elsősorban a vállalat egészére, környezetünkre de nem utolsósorban a projektek sikerességére.

A teadélután hatékonyságát és hatásosságát növelné, ha sikerülne előzetesen a témában meglévő különböző nézeteket, véleményeket begyűjteni, ezért kérjük az ezzel kapcsolatos mondanivalók megküldését a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mailcímre.

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

PM Tudástár