PMI Budapest, Hungarian Chapter

PMI Budapest, Hungarian Chapter

architektura kep1Az Enterprise Architect-ek kezében már van új módszertan (TOGAF 9.2) vannak eszközök (pl. ArchiMate). Az előző előadások az EA - mondhatni - üzemszerű körülményeivel foglalkoztak: EA gyártósor, IT4IT és automatizálás. Minden adott tehát a "gyártáshoz".
A májusi AEA klub most azzal foglalkozik, hogy milyen elvek, gyakorlati tapasztalatok, minták alapján lehetne "legyártani" enterprise architektúrákat. Mások már kitaláltak hasznos, esetleg követendő mintákat, és egy ilyen minta halmaz kerül bemutatásra, kedvcsinálónak és vitaindítónak.

Előadó: Bodnár László

Időpont: 2018. május 30. szerda, 17:00

Helyszín: 1114 Budapest, Bartók Béla út 43-47. Bartók Ház, 3. emelet, DXC recepció

A budapesti rendezvényen a részvétel az AEA egyesület tagjain túl minden érdeklődő számára is ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Kérjük, részvételi szándékát a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen jelezze legkésőbb 2018.05.25-ig.

Reméljük rövidesen Önt is egyesületünk tagjai között üdvözölhetjük! Csatlakozási információ: http://www.aeahungary.org/csatlakozzon-a-magyar-tagozathoz

AEA Magyar Tagozat

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

PM Tudástár