PMI Budapest, Hungarian Chapter

PMI Budapest, Hungarian Chapter

Az Ernst & Young Tanácsadó Kft. a PMI Budapest, Magyar Tagozattal és a Magyar Projektmenedzser Szövetséggel (PMSz) együttműködve 2006 tavaszán felmérést végzett magyarországi vállalatok körében a vállalatoknál alkalmazott projekt-, program- és portfolió-menedzsment állapotáról, az alkalmazott gyakorlatokról és a vezetőket leginkább foglalkoztató kérdésekről.
A felmérésben résztvevő munkatársak ezúton szeretnék köszönetüket kifejezni a válaszadóknak, amiért időt áldoztak arra, hogy válaszaikkal hozzájáruljanak a felmérés sikeréhez.
A felmérés eredményeiről készített részletes elemzés és az elemzés összefoglalója elérhető és letölthető az oldal alján.
A 2006. december 13-án megrendezésre kerülő PM Klubnapon előadást hallhatunk az eredményekről, majd vitafórumot kezdeményezünk néhány nagyobb érdeklődést kiváltó témáról.
Amennyiben a felméréssel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük, hogy keresse fel Szabó Anitát (Telefon: 451-8363; e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

------------------------------------

Megjegyzés:

1. Ernst & Young link a projekt kutatás eredményeihez:

PM Survey exec summary hun.final

PM Survey presentation final

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

PM Tudástár