PMI Budapest, Hungarian Chapter

PMI Budapest, Hungarian Chapter

 A PROJEKTMENEDZSMENT HAZAI HELYZETE

ahogyan a gyakorló projektmenedzserek látják

A 2010. április 8-án megrendezésre kerülő 13., „PROJEKTMENEDZSMENT A GAZDASÁGBAN"Fórum Szervező Bizottsága úgy döntött, hogy idén is felmérést készít a hazai projektmenedzsment helyzetéről. Célunk, hogy a gyakorló projektmenedzserek és projekt szponzorok, közöttük az Ön véleménye alapján képet kapjunk a projektek sikerében szerepet játszó legfontosabb tényezőkről. Ezzel olyasféle tükröt szeretnénk a szakma elé állítani, amelyben nem csak a jelen helyzet látszik, hanem megmutatkoznak a jövőbe mutató tendenciák, valamint a továbblépés, fejlődés érdekében szükséges tennivalók is.

Az előző években már foglalkoztunk a projektek sikertényezőivel, ill. a projektmenedzsment magyarországi helyzetével. A felmérések eredményeit bemutattuk a korábbi Fórumokon, és közzétettük a HTE www.hte.hu, a PMI www.pmi.hu ás a PMSZ www.pmi.hu oldalán, ahol a publikációk jelenleg is elérhetők. Az idei kérdőívben részint a korábban már vizsgált témakörök szerepelnek, aminek oka az, hogy szeretnénk a szakmai közösség véleményének időbeli alakulását is nyomon követni. Másrészt vannak új, a projektmunka eddig nem vizsgált, de fontos aspektusaira irányuló kérdések is. A kérdőív ezzel együtt nem hosszú, 10-15 perc alatt kitölthető. A választ egyszerűen, a felsorolt lehetőségek valamelyikének, (esetenként több tényezőnek) a bejelölésével lehet megadni.

 Bízunk benne, hogy a kérdőív on-line módon történő megválaszolásával Ön is hozzájárul ahhoz, hogy a 13. Projektmenedzsment Fórum programja a felmérés eredményeivel is gazdagabb legyen.

 Kérjük, hogy az alábbi portálon elérhető kérdőívet legkésőbb 2010. február 15-ig szíveskedjen kitölteni.

 http://hyperteam.dyndns.org/Lists/PMFORUM2010/NewForm.aspx

 Kérjük továbbá, hogy kollégáit is tájékoztassa a kérdőív kitöltés lehetőségéről, mert a válaszadók számának növekedése jelentősen növeli a felmérés eredményeinek értékét.  A válaszolók anonimitását biztosítja, hogy a kapott adatok, információk csak összesített formában, statisztikailag feldolgozva kerülnek nyilvánosságra.

 A felmérés eredményeit 2010. április 8-án, a PM Fórum várhatóan 17 órától megrendezésre kerülő kerekasztal beszélgetésének keretében mutatjuk be és vitatjuk meg. A felmérés összefoglalóját közre adjuk a HTE (www.hte.hu), a PMI (www.pmi.hu) és a PMSZ (www.pmsz.hu) portálokon is.

A felmérésben való közreműködését, a Fórum szervező bizottsága nevében előre is köszönjük!

 

Dr. Prónay Gábor

 

Török L. Gábor szociológus,

a Fórum SZB elnöke

a felmérés módszertani vezetője

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

PM Tudástár